ОДНИМ ІЗ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «ІСТОРІЯ МОГО УНІВЕРСИТЕТУ» СТАВ СТУДЕНТ ФАКУЛЬТЕТУ МЕНЕДЖМЕНТУ, МАРКЕТИНГУ ТА ПУБЛІЧНОГО АДМІНІСТРУВАННЯ Нікита КРИЛОВ


Згідно рішення конкурсної комісії загальноуніверситетського конкурсу наукових студентських робіт “Історія мого університету” від 21.06.2023 р. одним з переможців XVIIІ-го конкурсу став студент Ш курсу( гр. ЕМ -381) факультету  менеджменту, маркетингу та публічного адміністрування Нікита Крилов. Науковий керівник – викладач кафедри філософії і права ОНТУ- Галина Черняк.

  • У наукознавчій літературі існує особливий жанр – інтелектуальна біографія вченого. Відповідно до його традицій важливим є спогади про талановитих педагогів, науковців, викладачів, які зробили помітний внесок у підготовку фахівців Одеського національного технологічного університету. Одним із них є професор Георгій Віталійович Ангелов – різнобічний фахівець у галузі гуманітарних знань, творчу біографію якого я і запропонувала розглянути нашому конкурсанту – розповіла Г.А.Черняк.

Викладачі кафедри філософії і права вітають переможця  і бажають  йому  творчих успіхів у навчанні та конкурсній науковій студентській  роботі.