Основи психології і соціології вивчають майбутні менеджери

Основи психології і соціології, як навчальна дисципліна включена в програму підготовки практично усіх спеціальностей в Одеській Академії харчових технологій.

Особливу увагу вивченню цієї дисципліни приділяють на факультеті менеджменту, маркетингу і логістики. Це логічно: майбутнім фахівцям належить активно спілкуватися з людьми.

-Психологи здатні розкрити внутрішній світ індивіда, економісти – дати рекомендації по оздоровленню виробництва, політологи – описати існуючі у владних структурах протиріччя. Але коли ми торкаємося фундаментальних процесів і законів розвитку суспільства в цілому, ми не здатні всебічно розкрити проблему, не звертаючись до категорій соціальної структури, соціальних інститутів, рівню життя, проблемам бідності і багатства і безлічі інших, які відносяться до компетенції соціології. Саме їй по плечу вирішувати всі питання в комплексі і дати загальну картину світу – сказала студентам ЕМ 171,172,174, під час читання лекції, викладач кафедри соціології, філософії та права Черняк Галина Анатоліївна.

0002 0003 004 0005pg