Керівник студентської делегаціїї ОНАХТ к.і.н., ст. викладач кафедри соціології, філософії і права Т.С. Ботіка взяла участь в роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції “Соборність України як інтегральний чинник нації, держави, суспільства”

19 квітня 2019 р. студенти Одеської національної академії харчових технологій  приймали участь у другому турі Всеукраїнської Олімпіади зі спеціальності «Історія», який проходив на базі  Уманського  державному  педагогічному універсітету ім.Павла Тичини.

Студенти виконували тестові завдань і завдання проблемного і творчого характеру з всесвітньої історії (політичні та соціально-політичні процеси; міжнародні відносини; європеїстика).

Паралельно для керівників студентських делегацій, викладачів УДПУ імені Павла Тичини була проведена Всеукраїнська науково-практична конференція «Соборність України як інтегральний чинник нації, держави, суспільства»

К.і.н., ст. викладач кафедри соціології, філософії і права Т.С. Ботіка взяла участь в роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції “Соборність України як інтегральний чинник нації, держави, суспільства”. Тема доповіді “Історичні перспективи українського міжкультурного діалогу” визвала глибоку зацікавленість та жваву наукову дискусію. Зокрема, доповідачка окреслила проблемність та актуальність обраної теми.