Конференція :”Запобігання та протидія булінгу в навчальних закладах. Порядок надання безоплатної правової допомоги”

Сьогодні,30 вересня 2020 р. о 13.00  відбулась студентська конференція :”Запобігання та протидія булінгу в навчальних закладах. Порядок надання безоплатної правової допомоги” для студентів факультету Менеджменту, маркетингу і логістики та коледжів ОНАХТ.

Організатори конференції – старші викладачі кафедри  соціології, філософії і права Осадча І.А., та  Ботіка Т.С. Гостем конференції була головний спеціаліст відділу “Третє одеське бюро правової допомоги “Одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Тетяна Дімова, яка доповіла про головні напрямки роботи з запобігання та протидія булінгу в навчальних закладах.

В конференції взяли участь близько 50 студентів, викладачі коледжів, кафедри, завідувач кафедри Соловей А.О., заступники директорів коледжів ОНАХТ, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, соціальних питань, оздоровлення та спорту, кандидат технічних наук, доцент Кананихіна О.М.

Конференція  відбулася в режимі онлайн на платформі Zoom (з метою запобігання поширенню гострих респіраторних хвороби COVID-19).