Круглий стіл-онлайн «Антикорупційні ініціативи: від ідеї до результату»
Сьогодні, 9 грудня 2020 року, об 11.00 в Одеській академії харчових технологій, в форматі відеоконференції на базі платформи Zoom відбулося засідання круглого столу «Антикорупційні ініціативи: від ідеї до результату».
З вступним словом до учасників конференції звернувся завідуючий кафедрою к.і.н., доцент А.О. Соловей.
У засіданні прийняли участь проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, соціальних питань, оздоровлення та спорту О.М. Кананихіна, завідувач кафедри соціології, філософії і права А.О. Соловей, викладачі кафедри Г.А. Шевченко, Г.А. Черняк і Т.С. Ботіка, аспіранти, студенти та співробітники академії.
З науковими доповідями на конференції виступили:
Катарина Капауз – «Основні ідеї універсальної конвенції ООН проти корупції»;
Юлія Барковська – «Кращі практики протидії корупції»;
Микола Топор – «Сучасні технології протидії корупції»;
Євген Костенко – «Роль міжнародних організацій в боротьбі з корупцією» та Олександра БОЯРОВСЬКА.
Учасників конференції у телефонному режимі привітав ректор Академіі професор Б.В. Єгоров.
Модератор круглого столу-онлайн «Антикорупційні ініціативи: від ідеї до результату» – Голова Суспільного антикорупційного комітету ОНАХТ, керівник відділу з питань запобігання та виявлення корупції, доцент кафедри соціології, філософії і права Шевченко Г.А.