Т.С.БОТІКА: Імагологічні виміри національної ідентичності в контексті розвитку міжнародних відносин

30 червня 2023 р. кі.н., доцент кафедри філософії і права Ботіка Т.С. взяла участь у роботі V Міжнародної наукової конференції «МІЖНАРОДНІ ВІДНОСИНИ І БЕЗПЕКА В БАГАТОПОЛЯРНОМУ СВІТІ: КОНТУРИ НОВОГО СВІТОУСТРОЮ ДЛЯ УКРАЇНИ ТА СВІТУ» на базі Навчально-наукового інституту історії, права та міжнародних відносин Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка, де виступила із доповіддю на тему: “Імагологічні виміри національної ідентичності в контексті розвитку міжнародних відносин”.

У конференції в on-line режимі взяли участь фахівці в галузі міжнародних відносин, дипломати, аналітики з 10 країн світу (Україна, Польща, Грузія, Словаччина, Швейцарія, США та інші).

У ході дискусій учасниками обговорювалися питання історії та теорії міжнародних відносин, проблеми дипломатії та міжнародного права, сучасні міжнародні  процеси в геополітичному та інформаційному векторах, різнопланові аспекти місця та ролі України в системі міжнародних відносин, зокрема зміну самоіндифікації українців протягом останнього століття.