Г.А.ЧЕРНЯК: МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ПОЛІТОЛОГІЯ» ДЛЯ 185 СПЕЦІАЛЬНОСТІ

 Методичне забезпечення кожної дисципліни, це надзвичайно відповідальна робота   кожного викладача кафедри філософії і права Одеського національного технологічного університету.

Добре, що так уважно до результатів цієї роботи віднеслися  і члени Методичної Ради факультету Нафти, газу та екології Навчально-наукового інституту холоду, кріотехнологій та  екоенергетики  ім. В.С. Мартиновського ОНТУ.

Члени  Ради розглянули та  ухвалили  методичні матеріали з курсу «Політологія»: Конспект лекцій; Методичні вказівки до практичних занять та Методичні вказівки до самостійної роботи студентів, розроблені  викладачем кафедри філософії і права Г.А. Черняк., (за редакцією Г.А. Черняк) для бакалаврів спеціальності 185 «Нафтогазова інженерія та технології», ОПП «Нафтогазова інженерія та технології», галузі знань 18 «Виробництво та технології»  денної та заочної форм навчання та рекомендувати їх до видання і використання в навчальному процесі.

Свої напутності та побажання виразили Голова  Ради, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедрою нафтогазових технологій, інженерії та  теплоенергетики О.С.Тітлов та  Секретар Ради, кандидат технічних наук, доцент кафедри нафтогазових технологій, інженерії та  теплоенергетики  М.М.Кологривов.