Г.А.ЧЕРНЯК: ЗАХИСТ УКРАЇНИ ТА ФОРМУВАННЯ ПАТРІОТИЧНОЇ СВІДОМОСТІ

2 жовтня 2024 року викладач кафедри філософії і права ОТНУ Г.А.Черняк, до Дня захисників та захисниць України, провела з студентами

Навчально-наукового інституту холоду, кріотехнології та екологічної енергії ім.В.С. Мартиновського ОНТУ гр. ГМ-20, ГМськ-20 та студентів груп МЗХ 21а, МЗХ-21 Навчально-наукового інституту зернового, переробного та хлібопекарського бізнесу ім. К.А.Богомаза дискусію на тему «Захист України та формування  патріотичної свідомості».

Під час дискусії учасники торкнулися реалій та пріоритетів  в питаннях формування патріотичної свідомості у студентів, патріотизму у спектрі Оборонної свідомості, принципів та підходів в організації роботи задля продуктивного навчального процесу.

Учасники дискусії вшанували памʼять всіх наших Героїв та Героїнь, які віддали життя за нашу країну і підкреслили, що кожен з них – це частина нашої історії, нашої свободи та нашої гідності.

Вшанували учасники дискусії і памʼять  про випускника 2018 року факультету менеджменту, маркетингу та публічного адміністрування спеціальності «Маркетинг» Сергія Бітнера, який віддав життя за свободу.

21-го червня 2023 року під час мінометного обстрілу поблизу села Курдюмівка Бахмутського району Сергій отримав тяжке поранення, внаслідок якого втративши обидві ноги та впав у кому. На жаль, до останнього подиху він з коми так і не вийшов.

Нехай пам’ять про кожного з них живе в наших серцях, як  пам’ять