V Міжнародна науково-практична конференція «Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку ХХI століття»

общая

13 жовтня 2017 року, в рамках V Міжнародної науково-практичної конференції «Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку ХХI століття» пройшло секційне засідання на базі кафедри соціології, філософії та права. Засіедання провели доктор філософії, професор, заслужений діяч культури України, завідувач кафедрою соціології, філософії та права Ангелов Г.В., Директор навчально-наукового інституту прикладної економіки та менеджменту ім. Г.Е.Вейнштейна, к.е.н., доцент Каламан О.Б. і заступник завідувача кафедри соціології, філософії та права, к.і.н., доцент, докторант Іванов Є.В.

В роботі конференції взяли участь викладачі кафедр інституту ім. Г.Е.Вейнштейна, вчені зарубіжних вузів, аспіранти, студенти та гості.

Викладачами кафедри соціології, філософії та права ОНАХТ, для участі в конференції, було представлено близько 30 тез і статей. На конференції, з науковими повідомленнями, виступили: д.ф.н., професор Кирилюк А.С., доктор філософії, професор, заслужений діяч культури України, завідувач кафедри соціології, філософії та права Ангелов Г.В., академік Ханс- Курт Ліберштет( Швейцарія), к.і.н., доцент, докторант Черкаський А.В., к.і.н., доцент, докторант Шишко А.Г. та інші.

За підсумками роботи конференції редакційною групою, під керівництвом професора Черняк Г.А. були вироблені інноваційні пропозиції.

0012 0011 008  0010 Черкасский АВ  009

А Г Шишко Мордовец М В  0014

 

Г.А.Черняк