Студентська науково-практична конференція

У Одеській національній академії харчових технологій 7 листопада відбулася студентська науково-практична конференція, присвячена двом знаменним датам в історії нашої країни та міста -76-й річниці героїчної оборони Одеси та 73-й річниці звільнення України від нацистської окупації. Конференція підготовлена кафедрою соціології, філософії і права за сприяння Ради ветеранів академії і співробітників музею-меморіалу героїчної оборони Одеси 411-ї берегової батареї.

У доповідях студентів були широко представлені матеріали, в яких освітлювали проблеми, пов’язані з заснуванням та розвитком міста Одеси, його архітектурними, культурними пам’ятниками, життям і діяльністю відомих одеситів. Особливий інтерес у учасників конференції викликали доповіді, в яких був показаний героїзм народу в роки боротьби з нацизмом.

Учасники конференції познайомилися з маловідомими сторінками історії Одеської національної академії харчових технологій в роки ІІ-ї світової війни. Всі доповіді супроводжувалися демонстрацією красномовних фото і відео документів.

0003 0002 0004

Директор Інституту культури та мистецтв ОНАХТ              А. Соловей