Студенти 3 курсу факультету технології вина та туристичного бізнесу знайомилися з роботою суду

0008 0007 0006

Сьогодні у Київському районному суді міста Одеси пройшла чергова зустріч зі студентами. У гості завітали студенти 3 курсу факультету технології вина та туристичного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, під  керівництвомстаршого викладача кафедри соціології, філософії і права Осадчій І.А.

Спочатку студентам розповіли про структуру суду, порядок роботи, категорії справ, які розглядаються та особливості їх розгляду. Таким чином, студенти дізналися про практичне застосування теоретичних норм матеріального та процесуального права.

В структурних підрозділах суду студентам продемонстрували процес електронного документообігу між судом та учасниками процесу.

Розпочали з кімнати прийому громадян, де студентам розповіли про особливості подачі та реєстрацію позовних заяв. Гості відвідали загальну, кримінальну, адміністративну та цивільну канцелярії, в яких вони ознайомились з особливостями роботи та змогли поставити свої запитання.

Відвідали студенти і кабінет медіації, який працює в суді з лютого 2018 року.

0005 0004 0003

Після ознайомчої екскурсії з роботою суду студенти виявили бажання відвідати судове засідання під головуванням судді Степана Галія.

0002 0009

Такі зустрічі є дуже корисними та проводяться з метою ознайомлення студентів з роботою судів, судовою системою в цілому, вдосконалюють та поглиблюють знання студентів. 

 

 

 

 

.