Т.С.БОТІКА: ЗВІТ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ, В РАМКАХ ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ


24 квітня на засіданні Ради з Гуманітарної освіти та виховання ОНТУ доцент кафедри філософії і права, секретар РГОВ Ботіка Т.С. представила звіт щодо проведення студентської науково-практичної конференції, яка пройшла 4 квітня під назвою “Славетним сторінкам історії Одеси присвячується”. Захід відбувся в рамках патріотичного виховання студентської молоді ОНТУ. Організатором виступила кафедра філософії і права.

Учасники конференції проявили глибокий науково-дослідний, самостійний, творчий потенціал. Вони познайомили присутніх з історією міста, зокрема, з видатними постатями, які в різні часи жили та прославили Одесу, ім’я яких відомі далеко за межами України. Говорили студенти про культурні пам’ятки міста, перелічувати які можна нескінченно. Хочеться також акцентувати увагу на темі про історію ОНТУ, яка для багатьох стала не тільки цікавою, але й маловідомою. Готуючись, студенти залучали музейні фонди університету, що дало можливість розкрити зміст обраної теми та продемонструвати якісні фото-матеріали, що значно збагатило виступи.

«Подібного характеру заходи сприяють вихованню у студентів моральних пріоритетів та поглиблюють знання про історію м. Одеси, виховують почуття патріотизму та національної гордості за власну Батьківщину, які так необхідні в умовах сьогодення.-підкреслила у своєму виступі Т.С.Ботіка.