Вітання членів Ради ветеранів Академії напередодні 75-ї річниці звільнення Одеси від нацистської окупації

Виконуючий обов’язки завідувача кафедри соціології, філософії і права ОНАХТ, професор кафедри Соловей А.О. та голова профспілкової організації  ОНАХТ, член Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України, член Президії і голова секції вищої школи обкому Профспілки, к.т.н., доцент Страхова Т.В. відвідали засідання Ради ветеранів Академії та привітали їх з 75-ю річницею звільнення Одеси від нацистської окупації.

Голова Ради ветеранів ОНАХТ, професор кафедри біотехнології, консервованих продуктів і напоїв, доктор технических наук Безусов А.Т., привітав усіх ветеранів Академії з  цим святом та побажав усім здоров’я, успіхів і всього самого найкращого.

До складу Ради ветеранів Академії було прийнято Матковського В.М., доцента кафедри соціології, філософії і права  з 1979 по 2014 рр.

На засіданні були присутні Жданова М.О., Кравченко Є. І., Смірнова С.С., Сирова А. С., Мельнікова В.П., Дембицький В. С., Яценко С.Ф., Білоножка О.В., Котельніков А. Ф., Сокатікова Н. И., Никишин В,П., Паррій Э.Н.

SONY DSC