Засідання Ради факультету менеджменту, маркетингу і логістики

30 грудня 2021 року відбулось засідання Ради факультету менеджменту, маркетингу і логістики. З кафедри філософії і права на  засіданні були присутні члени Ради Соловей А.О., Чернкя Г.А., Шишко О.Г.

На засіданні були розглянуті наступні питання:

1. Про результати зимової сесії  на факультеті ММіЛ та графік консультацій та перездач в міжсеместровий період  Доц. Агеєва І.М.,

Ст.викл. Коренман Є.М., Проф. Савенко І.І., Проф.. Ніколюк О.В.,Доц. Соловей А.О.,Доц. Бахчиванжи Л.А.

2. Про результати роботи ЕКів по захисту кваліфікаційних робіт СВО «Магістр» спеціальностей 073, 075 , 076 та 281  Проф. Савенко І.І.,Проф.. Ніколюк О.В., Доц. Бахчиванжи Л.А.

3. Про результати роботи Ради студентського самоврядування факультету ММіЛ за 1 семестр 2021/2022 навч. Року  Студ. Жасмін Абиєва Ражаб Кизил

4. 4. Звіт про стан виховної роботи на факультеті ММіЛ за 1 семестр 2021/2022 навч. року Звіт про стан роботи Інституту культурита мистецтва на факультеті ММіЛ за 1 семестр 2021/2022 навч. Року  Ст.викл. Коренман Є.М., Викл.-стаж. Мільчева В.В. Доц. Орлова В.О.

5. Про профорієнтаційну роботу  факультету менеджменту, маркетингу і логістики Проф. Савенко І.І.,Проф.Ніколюк О.В.,Доц. Соловей А.О.

Доц. Бахчиванжи Л.А.,Доц. Дьяченко Ю.В.,

6 Про обрання за конкурсом на посаду професора кафедри менеджменту і логістики. Доц. Агеєва І.М.