Г.А.ЧЕРНЯК: студенти коледжів ОНТУ прийняли участь у роботі Студентської науково-практичної конференції «Народжені в Україні»


13 квітня 2023 року відбулась міжвузівська конференція гуманітарного напрямку за участю коледжів ОНТУ та обласних методичних комісій викладачів історії, суспільних та правознавчих дисциплін на тему :”Народжені в  Україні”.

В роботі конференції взяли участь всі коледжі, які входять до складу Одеського національного технологічного університету.Було заслухано 7 яскравих доповідей, які ставили за мету популяризувати історію України, наших відомих постатей. Виступаючі зробили спробу відтворити минуле нашого народу, поставивши за мету висвітити історію держави і народу України XVІІ-ХІХ ст. через біографії громадських, політичних і культурних діячів. Вони прагнули при цьому довести головну ідею і пізнання епохи через особу, а історичної особи – через події епохи.

Кафедру філософії і права ОНТУ представляла відповідальна за спільну роботу з викладачами соціально-гуманітарних дисциплін коледжів Черняк Г.А.

Конференція пройшла у форматі відеоконференції на базі платформи Zoom.