Круглий стіл «Правове регулювання кримінального злочину та кримінального вчинку»

Кримінальне право – одна з фундаментальних галузей права, законодавства, наука і навчальна дисципліна. Кримінальне право як галузь права – це система юридичних норм, що встановлюють, які суспільно небезпечні діяння є злочинами, і які покарання підлягають застосуванню до осіб, що їх вчинили.

Круглий стіл на тему Правове регулювання кримінального злочину та кримінального вчинку

Студенти академії вивчають правові дисципліни, але кримінальне право залишається поза програмним курсом «Правознавства», тому з метою більш детального ознайомлення та роз’яснення особливостей цієї галузі права 12 травня згідно «Плану заходів правової освіти студентської молоді ОНАХТ на 2017 рік» ст. викладачем кафедри соціології, філософії і права В.О. Орловою було проведено круглий стіл на тему: «Правове регулювання кримінального злочину та кримінального вчинку» зі студентами факультету менеджменту, маркетингу і логістики.

  Правове регулювання кримінального злочину та кримінального вчинку  Правове регулювання кримінального злочину та кримінального вчинку  Правове регулювання кримінального злочину та кримінального вчинку

Проведений круглий стіл носив як інформаційний, так і виховний характер, тому і був корисний для студентів.