Привітання з 77-ю річницею визволення України від фашистських загарбників

Шановні ветерани! Шановні колеги, студенти та аспіранти!

Як Голова Ради Ветеранів Одеського національного технологічного університету і як завідувач кафедрою соціології, філософії та права вітаю вас з 77-ю річницею визволення України від фашистських загарбників!

Як відомо, 28 жовтня 1944 року в результаті Карпатсько-Ужгородської операції, що розпочалася 9 вересня 1944 року, радянські війська вийшли на сучасний кордон України в Закарпатті.

І ось сьогодні ми разом з вами відзначаємо вже 77-у річницю цієї знаменної події – визволення України від фашистських загарбників.

Я поділяю почуття гордості за наше спільне минуле. Не доводиться сумніватися в тому, що збереження пам’яті про славні перемоги і досягнення – запорука того, що ми, подолавши всі тимчасові перешкоди і труднощі, будемо розвиватися і процвітати. Я бажаю всім ветеранам, усім викладачам і співробітникам кафедри і академії, студентам і аспірантам світу, здоров’я і благополуччя.

Анатолій Соловей – к.і.н., доцент, зав. кафедрою соціології, філософії та права, Голова Ради Ветеранів Одеського національного технологічного університету.