А.О.СОЛОВЕЙ: УЧАСТЬ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ І ПРАВА В ВИРІШЕННІ ПИТАНЬ ГУМАНІТАРНОЇ ОСВІТИ ТА ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ ОНТУ

Як відомо, Рада з гуманітарної освіти та виховання ОНТУ є колегіальним органом, створеним з метою врахування суспільно значущих інтересів у вирішенні найважливіших питань гуманітарної освіти та виховання. До складу Ради з гуманітарної освіти та виховання ОНТУ входять проректор з НПтаВРСПОіС, директор науково-технічної бібліотеки ОНТУ, завідувачі гуманітарних кафедр, завідувач відділом організаційно-виховної роботи, директор музею історії ОНТУ, заступники деканів факультетів, старший куратор ОНТУ, старші куратори факультеті, директор Інституту культури та мистецтв ОНТУ, відповідальні на факультетах за роботу Інституту культури та мистецтв ОНТУ, директор студентського клубу ОНТУ, інспектори відділу організаційно-виховної роботи з соціальних питань та оздоровлення, директор та заступник директора студмістечка з виховної роботи, заступники директорів коледжів ОНТУ з виховної роботи, голова студентського самоврядування ОНТУ, начальник штабу ЦЗ ОНТУ, відповідальні особи в ОНТУ за інші напрями виховної роботи, соціальні питання, оздоровлення і спорт – секретар РГОВ.

Громадська робота кожного викладача кафедри філософії і права  пов’язана з вирішенням питань гуманітарної освіти та виховання студентів. Тому про організацію такої роботи викладачами кафедри члени Ради з гуманітарної освіти та виховання ОНТУ знайомляться протягом навчального року   дуже часто.

Це організація роботи з питань правового та патріотичного виховання, роботи з коледжами, участь у роботі Інституту кураторів та Інституту культури та інш.

Ми провели останнє в цьому році засідання Ради з гуманітарної освіти та виховання  університету і я хочу  подякувати  всім викладачам кафедри, які самовіддано працюють  у вирішенні найважливіших питань гуманітарної освіти та виховання студентів, а це: Т.С. Ботіка-секретар Ради з гуманітарної освіти та виховання, В.О. Орлова- член Ради, відповідальна за правове виховання ОНТУ, а також І.А.Осадча, А.В.Черкаський, Г.А.Шевченко, Г.А.Черняк.